Op zoek naar te renoveren woning te koop?

   
 
te renoveren woning te koop
 
Huizen te koop in Leuven 3000 Zimmo.
huis te koop in Leuven. Zoek een vastgoed professional. Waar is het goed wonen? Huizen te koop in Leuven 3000.
Te renoveren huis te koop of te huur Koopjeskrant.be.
Gits huis losstaand / open. woning losstaand / open opp. 148 m 3 slaapkamers verwarming met aardgas. woning rijwoning verwarming met electriciteit. woning rijwoning 3 slaapkamers verwarming met aardgas. woning rijwoning 2 slaapkamers verwarming met kolen.
Steegmans Vastgoed Woningen.
De woning is rustig gelegen op een perceel van ongeve. Prijs info op kantoor. Unieke aanbieding Gerenoveerde woning te koop op Bosblook nummer 1 te Genk. U wil graag dichtbij het centrum wonen dan. Prijs info op kantoor. Ideale doch op te knappen woning in een rustig gelegen ngezinswoning in een exclusieve residentile woonwijk te Neerh. Prijs info op kantoor. Klassieke villa op een perceel 6 a 82 ca. Deze woongelegenheid heeft op het gelijkvloers een inkomhal met vestiaire. Prijs info op kantoor. Kwalitatieve pastoriewoning gelegen op de Congostraat nummer 9 in Genk.
Immo Groep 5 Hasselt Woning TE RENOVEREN WONING OP GOEDE LOCATIE TE HASSELT.
TE RENOVEREN WONING OP GOEDE LOCATIE TE HASSELT. Start slideshow Vergroot foto. TE RENOVEREN WONING OP GOEDE LOCATIE TE HASSELT. Op de Kuringersteenweg ter hoogte van nummer 8 treffen deze statige gesloten bebouwing aan. Deze woning is weliswaar volledig te renoveren maar de ligging en karakteristieke elementen maken dit absoluut de moeite waard! De woning ligt op 200 meter van het station en slechts 5 minuten wandelen van de grote markt van Hasselt.
Te renoveren Huis Antwerpen te koop of te huur Koopjeskrant.be.
209.000 Berchem Antwerpen Burcht huis rijwoning. 156 m 3 slaapkamers verwarming met aardgas. 122 m 4 slaapkamers verwarming met aardgas EPC 356 kWh/m 2. Ekeren Antwerpen huis rijwoning.
Home Consult Sterrebeek Te koop.
Een buitenkans voor wie op zoek is naar een renovatieproject! Deze prima gelegen weliswaar gedeeltelijk te renoveren woning ligt op jullie te wachten. Haar uitermate goede ligging pal in het centrum van Sterrebeek en de autosnelweg op amper 1min maakt het plaatje af en maakt de verhuur en. Dit is er weer eentje voor snelle beslissers! Je kan het omschrijven als de perfecte starterswoning een compacte woning wat resulteert in een lagere renovatie en onderhoudskost voor iemand die bereid is om de handen een beetje uit de mouwen te steken.
Immovlan.be Immo Gids a hrefimmo.vlan.be/nl/Content/GuidepageId62font colorblackWaarom kopen/font/a Kopen renoveren en vervolgens verkopen!
Inloggen met je Facebook account. Inloggen met je Google account. Vul bovenstaande letters hier in. Hou me ingelogd Wachtwoord vergeten? Een account als professional aanvragen. Te koop Te huur Vakantiewoningen. Stad Postcode Provincie of Regio. Sorry we kunnen de plaats waarop je zoekt niet identificeren. Controleer de spelling en zoek opnieuw. Je kan ook steeds de suggesties gebruiken die in het zoekveld verschijnen. In een straal van kilometer.
Fleximmo Te koop.
Pareltje van een vernieuwde woning te Kortrijk. Instapklare halfopen bebouwing te koop te Heule. Volledig te renoveren woning gelegen te koop te Heule. Ruime halfopen bebouwing op 4555m. Gigantische halfopen bebouwing te koop op 737m2 te Hulste. In een doodlopende laan gelegen op 682m2 is deze residentiële woning op zoek naar nieuwe bewoners. Schitterende enorme halfopen bebouwing te koop te Ingelmunster. Residentieël gelegen halfopen bebouwing op 429m. Geliefde eigendom op 608m te koop in een residentiële straat te Izegem Kachtem. Rijwoning met terras te koop te Izegem.
Renoveren huis antwerpen Trovit. android. apple. arrow-down. bathrooms. bedrooms. bell. cars. discount. facebook. file. gplus. heart. homes. instagram. jobs. list. logo. mail. map. next. ok. pencil. photos. previous. products. remove. search. star. thumb-d
Vind wat je zoekt voor de beste prijs koopwoningen in antwerpen. We hebben 785 koopwoningen voor je zoekopdracht renoveren huis antwerpen.
Huizen te koop in Gent 9000 Zimmo.
huis te koop in Gent. Zoek een vastgoed professional. Waar is het goed wonen? Huizen te koop in Gent 9000. 1 30 van 165 resultaten. Modern ruim en zono. Huis TK 5 v.a. Modern ruim en zono.
Te renoveren woning te koop? Direct voorschot.
Huis verkopen voor of tijdens renovatie. Hieronder vindt u een overzicht van het aanbod waar de huisopkoper zijn interesse in heeft. Te renoveren huis te koop. Te renoveren appartement te koop. Te renoveren hoeve te koop. Te renoveren woning te koop. Vaak starten mensen met de beste intenties om hun huis te renoveren. Tijdens de renovatie van de woning stuiten ze dikwijls op tegenslag. Dit kan vanalles zijn problemen met de aannemer een echtscheiding die zich voordoet tijdens de renovatie de kosten van de renovatie die het budget overstijgen Maw ongewild komt er soms abrupt een einde aan die mooie droom. Direct verkopen van de woning dringt zich vaak op.
Bouwgrond 1260m met te renoveren woning te koop te BRECHT 2960 Promocon Vastgoedbank.
straal van 10 km. straal van 15 km. straal van 20 km. straal van 50 km. open bebouwing te BRECHT 2960. Foto 1 van 4. Karel Madoudreef 4 2960 BRECHT. Bouwgrond 1.260m met een volledig te renoveren woning 100m.

Contacteer ons