Op zoek naar te renoveren woning?

   
 
te renoveren woning
 
Immo Lescrauwaet For Sale Te renoveren woning met open zicht over het Beursplein. ico-location. Shape. Shape. Shape.
Te renoveren woning met open zicht over het Beursplein. sint maartensbilk 8, 8000 brugge Open map xml version1.0" encodingUTF-8" standaloneno? Created with Sketch. Te renoveren woning met open zicht over het Beursplein veel lichtinval. Glvl: Inkom, voorplaats, leefruitmte, keuken, badkamer met douche en toilet, stadskoertje en ruime kelder.
Te renoveren huis te koop of te huur Koopjeskrant.be.
Te renoveren huis te koop of te huur 34 zoekertjes. Toon op kaart. Hoboken Antwerpen, huis, rijwoning. woning, rijwoning, bew. 137 m, 5 slaapkamers, verwarming met aardgas. 174.000 Hoboken Antwerpen. Neerpelt, huis, losstaand / open. woning, losstaand / open, opp.
Verkocht: Volledig te renoveren woning met prachtig uitzicht Halle-Booienhoven 3440 Geel-Blauw Immobiliën.
Volledig te renoveren woning met prachtig uitzicht. Verkocht Halle-Booienhoven Drieslaan 1. Deze volledig te renoveren woning op een perceel van 7a27 is gelegen op een boogscheut van het centrum van Zoutleeuw. Momenteel bestaat de gelijkvloerse verdieping over een living, keuken, wc en badkamer.
Frank Mann Vastgoed Lommel, Woning te renoveren woning.
te renoveren woning. Start slideshow Vergroot foto. Mail voor extra info. Volg dit pand. Email dit pand. Te renoveren woning in centrum Lommel. Centrale inkomhal, met links en rechts woonkamers. Op eerste verdieping 4 slaapkamers. Bouwkavel is 135, m breed.
Te renoveren woning Waregem.
Toggle navigation home. Terug naar lijst. VERKOCHT in WAREGEM: te renoveren woning. Te renoveren halfopen bebouwing. Inkomhal, living, aparte keuken, wasruimte. Boven drie slaapkamers. Verwarming met mazoutkachel. Ramen deels vernieuwd geweest. EPC 947 UC 1788274. Gelegen in woongebied BPA Bessemstraat.
Vlaamse renovatiepremie Vlaanderen.be.
Hebt u plannen om uw woning te renoveren? Dan kunt u misschien rekenen op de steun van de Vlaamse renovatiepremie. U kunt een renovatiepremie aanvragen als bewoner of als verhuurder.: Bewoner: U bent meerderjarig en u woont in de woning domicilie als eigenaar of als houder van een ander zakelijk recht.
Wijns Vastgoed Schriek, Gemengd gebruik Te renoveren woning met magazijn op 1136 m.
Te renoveren woning met magazijn op een perceel van 11are 36ca. Verkaveling mogelijk naar 2 percelen, nl. perceel voor een rijwoning en een perceel voor half-open bebouwing. Voor interactieve grondplannen en fotos ga naar www.wijns.be. Voor verder info: 0473 33 33 39 of johan@wijns.be.
Top Vastgoed Gent, Woning Te renoveren woonhuis op toplocatie.
Deze te renoveren woning is gelegen op 1 km van station Gent Sint-Pieters, campus Ledeganck, UZ Gent, en de op en afritten van de E40/E17. Op het gelijkvloers treft men de leefruimte en keuken die toegang geeft tot de koer van 10m.
Renoveren huis antwerpen Trovit.
Erg ruime charmante te renoveren woning te koop! 2140, Borgerhout, Antwerpen, Provincie Antwerpen. pand is gelegen in een rustige éénrichtingsstraat met tal van winkels, scholen en openbaar vervoer in de nabijheid, en is volledig te renoveren. immoproxio.be 30 dagen geleden.
Huis te koop renoveren Immo 2dehands.be.
Huis te koop in Linter, 4 slpks. Statig te renoveren woning met een romantisch terras met zicht op de Kleine Gete in Ormsaal opgericht tussen 1919 en 1930 en dienst gedaan heb. 8 december 2018 0413: Linter. volledig te renoveren.
Solide te renoveren woning met garage en tuin! te koop te HAMME 9220 Janssen en Janssen.
Solide te renoveren woning met garage en tuin! Foto 1 van 19. Te renoveren woning met veel mogelijkheden op 394m oppervlakte. Deze halfopen bebouwing is gelegen aan de rand van Hamme, richting Grembergen. Ondanks de renovatie die moet gebeuren, biedt deze solide woning uit betonstructuur veel mogelijkheden.
Woningen RESA VASTGOED.
IN OPTIE RUIME WONING MET TUIN 4 à 5 SLPK 2 BADK. VERKOCHT RUIME, KARAKTERVOLLE TE RENOVEREN WONING: 6 SLPK 2 BADK BUREAU ZONNIGE TUIN DUBBELE GARAGE. VERKOCHT RUIME, KARAKTERVOLLE TE RENOVEREN WONING: 6 SLPK 2 BADK BUREAU ZONNIGE TUIN DUBBELE GARAGE.

Contacteer ons