Op zoek naar hoeve renoveren?

   
 
hoeve renoveren
 
Architectenburo Architextuur Thomas Coucke Brugge Renovatie hoeve.
Verbouwing van een hoeve te Halle 5 Architecten.
Veel van de bestaande elementen of afwerkingsmaterialen in de hoeve werden behouden en gerestaureerd om het karakter van de hoeve te behouden. Om deze reden werden de aanpassingen aan de buitenzijde van de woning eveneens beperkt. Hier worden klassieke houten ramen voorzien.
Hoeve uit 1916 renoveren kostenraming Bouwinfo.
Wij hebben een hoeve uit 1916 op het oog. Maar er is nog een heel verschil tussen er verliefd op zijn en het kunnen aankopen én renoveren. Hierbij dus enkele vragen ivm met kostenraming mogelijkheden etc. De boerderij is ongeveer 240m van oppervlakte.
Te renoveren hoeve! te koop te BOOISCHOT 2221 IMMOBILIEN IGNACE LEYSEN.
Foto 1 van 2. Meer informatie aanvragen. 016 53 75 37. Kleine Steenweg 184, 2221 BOOISCHOT. te koop: te renoveren hoeve met tal van mogelijkheden. Opp: 11are 94ca. Te renoveren hoeve! De kaart vergroten. Uitzicht op straat. De kaart vergroten.
Vastgoed Home vision Hoeve Hérinnes-lez-Pecq Volledig te renoveren vierkantshoeve op ca. 3000 m.
Handelspand met woonst. Hoeve Hérinnes-lez-Pecq Volledig te renoveren vierkantshoeve op ca. Volledig te renoveren vierkantshoeve op 2967 m met zicht op de Kluisberg. Inclusief een stuk bouwgrond van ca. Loods bouwvergunning om een nieuwe loods te bouwen. bij akte na betaling.
Boerderij interieur ideeën Verbouwen renoveren.
Renovatie boerderij met moderne aanbouw. Deze prachtige hoeve met boerderij en stallen werd volledig gerenoveerd. Een modern glazen complex verbindt de afzonderlijke gebouwen met elkaar en brengt licht en ruimte in de interieurinrichting. Het interieur is landelijk met moderne elementen.
Renovatie Hoeve Dikkelvenne.
Een hoeve verbouwen: hier moet je op letten bouwenwonen.net.
Wie houdt er niet van rust en ademruimte? Een gezellige hoeve in een plattelandsgebied op de kop tikken, het grondig renoveren zodat het voldoet aan de normen, en vervolgens volop genieten van je modern-landelijke stek Het is een droom die velen koesteren.
Belgian General Contractors.
Dit criterium houdt in dat het stuk nieuwbouw niet groter mag zijn dan het resterende deel van het oude gebouw. Als de vloeroppervlakte van de hoeve ná de renovatiewerken meer dan het dubbele is van de oorspronkelijke oppervlakte, dan zal de btw-administratie dit beschouwen als het uitvoeren van werken aan een nieuwbouw en niet als het uitvoeren van renovatiewerken.
Hoeveel kost het om uw droomhuis te renoveren? De Standaard.
Niet te missen. Hoeveel kost het om uw droomhuis te renoveren? 02/03/2016 om 0745: door Wim Lecluyse. Wie een oude woning koopt en die wat wil opknappen moet bovenop de aankoopprijs het nodige budget voorzien. Maar hoeveel leg je best aan de kant?
Je hoeve renoveren met Victor Victor Renoveert.
Je hoeve renoveren met Victor. Uit liefde voor je huis. Heb je een oude, charmante hoeve gekocht die volledig gerenoveerd moet worden? Klop dan voor jouw renovatie aan bij Victor. Wij renoveren jouw hoeve, helemaal zoals jij dat wil en met respect voor de karakteristieke elementen van de hoeve.
Hoeve renovatie Stijlvol Verbouwen.
On 26, aug 2015 In Badkamer Keuken Schrijnwerk Terras Verbouwing By Tom Deserranno. Renoveren van idyllisch gelegen hoeve, met als doel de charmante en karakteristieke uitstraling te respecteren en alle nodige comfort te huisvesten. Dit project was een totaalrenovatie: keuken, dressing, badkamers, bureau.,

Contacteer ons