Meer resultaten voor geklasseerde woning renoveren

   
 
geklasseerde woning renoveren
 
verbouwing handelspand Grote Markt Hasselt.
PPS Kortessem fase 2. Bouw van 30 appartementen. PPS Kortessem fase 2. Restauratie vakwerkhoeve Kerselaar. Restauratie van geklasseerde vakwerkhoeve. Restauratie vakwerkhoeve Kerselaar. Woning DV Herk-de-stad. Woning DV Herk-de-stad. Kantoorpark De Alverberg fase 2. kantorenpark De" Alverberg" totaalproject van kantoren tweede fase.
Mijn huis is een bouwkundig erfgoed. Wat zijn de gevolgen? Dewaele.
Heeft dit gevolgen voor de verkoop? Bij de verkoop van een woning moet worden nagegaan of het pand is opgenomen in de inventaris van onroerend erfgoed. Stel dat dit het geval is, welke verplichtingen moet je dan naleven bij de verkoop?
Woning op lijst onroerend erfgoed Bouwinfo.
Nu, misschien nog voor alle duidelijkheid en vooraleer hier zware discussies starten: Ik ben op zich wel een stuk voorstander van behoud van bouwkundig erfgoed. Maar dit geval betreft een woning welke helemaal geen uitgesproken erfgoedwaarde heeft, geen zeldzaamheid is en in erg slechte staat verkeerd.
Woning Te Koop Markt 38 in 2400 Mol Ref: ILJRB2575180725 IMMOSCOOP.
De tweede verdieping is volledig bergzolder.Bijzonderheden.: geklasseerde woning erfgoed in Mol. woning is deels onderkelderd. gelegen pal in het centrum nabij winkels, scholen, openbaar vervoer., deels te renoveren; enkele beglazing, oude keuken en badkamer., voorzien van prachtige originele balken, ornamenten, vloeren.
Ik was heel naïef over de renovatie van een geklasseerde woning, gelukkig maar De Tijd.
Boze Trump verlaat nieuw begrotingsoverleg. Gevaar op stroomtekort is geweken. Buitenland harde noot voor Belgische modeketens. KBC-topman Johan Thijs is Manager van het Jaar. Ik was heel naïef over de renovatie van een geklasseerde woning, gelukkig maar. 18 februari 2017 0000.:
Home Agentschap Onroerend Erfgoed. Link naar homepagina. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Mis geen nieuws over onroerend erfgoed. Schijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws vanuit ons agentschap. Onze maandelijkse nieuwsbrief bevat de laatste ontwikkelingen op vlak van onroerenderfgoedbeleid en wetgeving, interessante publicaties, geplande activiteiten en meer diepgaande blogs.
Waarom u beter naast erfgoed woont, en niet erin De Standaard.
Vroeger trokken oma of opa gewoon in bij een van de kinderen. Tegenwoordig spreken we van zorg of k. Vergeet uw premie niet aan te vragen. Het kost veel geld om een oudere woning grondig te renoveren en energiezuiniger te maken.
Verbouwen Wonen Vlaanderen.
Wonen-Vlaanderen biedt steunmaatregelen aan voor.: het renoveren van uw woning: de Vlaamse renovatiepremie. het vervangen of verbeteren van bepaalde delen van uw woning: de Vlaamse verbeteringspremie. het uitbreiden van uw woning: de Vlaamse verbeteringspremie voor uitbreidingswerken. het aanpassen van uw woning aan de behoeften van een inwonende oudere: de Vlaamse aanpassingspremie.
Wat als uw woning een beschermd monument is? Ik ga bouwen. logo.
Wat als uw woning een beschermd monument is? Recht en financiën. 4 jaren geleden door beheerder. Als u van gebouwen met een ziel houdt, is het niet denkbeeldig dat u op een dag verliefd wordt op een historisch waardevol pand.
Electriciteit nieuwbouw electricen renovatie.
Zo garanderen we u een veilige electrische installatie in de nieuwbouw, een veilige nieuwe thuis! Bij de volledige renovatie van een woning of appartement is meestal ook de elektrische installatie aan vernieuwing toe. Renovatie is echt een kolfje naar onze hand: we hebben reeds vele renovatieprojecten succesvol kunnen opleveren. Het is niet altijd vanzelfsprekend om in bestaande, oudere of zelfs geklasseerde woningen de elektrische leidingen discreet weg te werken. Maar we mogen met enige fierheid zeggen dat ons resultaat nooit teleur stelt. Bij een volledige renovatie gaat echt alles door onze handen. Even in vogelvlucht overlopen. Vanuit uw wensen gaan we aan de slag met berekeningen om de elektrische installatie volledig en correct te beveiligen. Electrische installatie bij renovatiewerken.: slijpen en kappen van de sleuven voor de leidingen. installeren van electrische schakelaars en stopcontacten. trekken van de electriciteitsleidingen h. aansluiten aan de centrale kast. maken van een aardingsinstallatie. plaatsen van een meterkast. laten keuren en de oplevering. Renoveren dat is ons ding, renovatie van electriciteit, da's' ons vak!
Subsidies voor beschermd onroerend erfgoed en klein erfgoed Portail Logement Portaalsite Huisvesting.
Subsidies voor beschermd onroerend erfgoed en klein erfgoed. Middagen van de Huisvesting. Statistieken per wijk. Een woning vinden. Een huurovereenkomst ondertekenen. Rechten en plichten. KOPEN EN VERKOPEN. Een woning vinden / verkopen. Rechten en plichten. BOUWEN EN RENOVEREN. Het project plannen.
Dit Vlaamse kasteel is te koop voor de prijs van een huis. E. Het Nieuwsblad.
Bovendien gaat het om geklasseerde gebouwen waarmee je niet doet wat je wil. Nee, het is heus niet voor niets dat er zoveel van die kastelen te koop staan, zegt de makelaar die liever anoniem wenst te blijven. IN HET NIEUWS.

Contacteer ons