Meer resultaten voor bouwen en renoveren

   
 
bouwen en renoveren
 
Bouwen of renoveren? Deze tips helpen je op weg! UNIZO.
Plan je bouw of renovatiewerken? En ben je al eens een kijkje gaan nemen bij de talrijke ondernemers op de beurs die klaarstaan om jou bij die werken te ondersteunen? Ook bij Bouwunie kan je terecht voor enkele tips om je op weg te helpen! Bij de start van Batibouw reikt Bouwunie een nuttige tool uit aan wie wil bouwen of renoveren met zo weinig mogelijk problemen.
Bouwen, verbouwen of kopen? Start Livios.
Bekijk alle partners. Bekijk woning Dewaele Woningbouw. Ontdek alle huizen. Investeren in vastgoed? Dit gratis magazine is de perfecte leidraad. Acasus onafhankelijk bouwadvies. Adviesloket voor korte vragen over duurzaam bouwen en renoveren. Meer productinformatie over Start. Bekijk onze gratis diensten.
Home Ik ga bouwen. logo.
Zwembad en wellness. Het terrein was breed en zeer ondiep. Een zegen en een vloek tegelijk, die om een compacte invulling vroeg. Zoeken in ons archief. Zoek in onze database met 10.000 artikelen over bouwen, renoveren, interieur etc. Deze maand in Ik ga bouwen.
Welke verzekeringen afsluiten bij het bouwen of renoveren? Verzekeringen.be.
Indien je wilt renoveren of bouwen, kan je best vooraf nagaan welke verzekeringen je ervoor nodig hebt. Zo kan je zonder zorgen aan jouw droomhuis bouwen. Welke verzekeringen heb je nodig? In de praktijk heb je in de meeste gevallen een schuldsaldoverzekering in combinatie met een hypothecaire lening nodig. De schuldsaldoverzekering voorziet een volledige of gedeeltelijke tussenkomst voor het resterende bedrag van je hypothecaire lening als je plots zou overlijden tijdens de afbetaling van de lening. Bereken je schuldsaldoverzekering. ABR-Polis Alle Bouwplaats Risico's.' Een ABR-verzekering is een soort van omnium die de schade dekt die van invloed kan zijn op het bouwproject. De verzekering dekt in eerste geval de schade aan de werf, de werken en de materialen.
Bouwen of renoveren in 5 clichés Immo Europe.
Kies je ervoor om alles zelf te doen, dan zijn de enige beperkingen voor je droomhuis je verbeelding, je budget en de wetgeving. Het antwoord op de vraag Renoveren of bouwen? is een heel genuanceerd verhaal waarbij je met veel factoren rekening moet houden.
Heeft u verbouwplannen? Wij informeren u graag.
Heeft u verbouwplannen, en nog vragen? Wij helpen u graag op weg. Gaat u bouwen of renoveren?" Iedere Vlaming wordt geboren met een baksteen in de maag" een stelling die ons met de paplepel ingegeven wordt, eentje die nu meer dan waar is.
Home Mijn Bouw Renovatie De GIDS.
CLT crossed-laminated timber is een techniek die steeds meer gebruikt wordt in België. Het is een milieuvriendelijke en snelle constructiemethode die gebruik maakt van een structuur bestaande uit massieve meerlagige houtplaten of kruislaaghout. Het is het ideale moment om te bouwen of te renoveren!
Nuttige links: Bouwen en verbouwen.
Portaalsite voor de actieve verbouwer en klusser. Een onafhankelijke redactie en gratis diensten, zoals een wekelijkse nieuwsbrief, helpen u bij het verloop van het verbouwproject. De Vlaamse Renovatiedag is een initiatief van NAV, Netwerk Architecten Vlaanderen en Ik ga Bouwen Renoveren.
GRATIS boek verstandig bouwen renoveren Bouwinfo.
Verstandig Bouwen en Renoveren heeft een winkelwaarde van â 29. Het boek is evenwel gratis voor wie een kopie van zijn bouwaanvraag of vergunning, plan of voorontwerp op naam, of koopcontract van een bestaande woning of bouwgrond of woonkredietaanvraag kan voorleggen document van maximum 1 jaar oud en een enquÃte invult.
Bouwen of renoveren? Onze expert wikt en weegt Ecobouwers.be.
Woningen met een slechte ligging renoveren b ijvoorbeeld in overstromingsgebied is sowieso geen goed idee: hier zou een uitdoofscenario in combinatie met bijvoorbeeld grondenruil ten voordele van inbreiding het uitgangspunt moeten zijn. Betreft renovatie: kies een woning met een goede basisconstructie geen stabiliteits of vochtproblemen die je, al dan niet gefaseerd, van boven tot onder aanpakt om aan de hedendaagse comfort en energie eisen te voldoen. Waarmee moeten we rekening houden als we bouwen of renoveren?
Bouwen of renoveren? Dit verandert er voor jou in 2018 Bouwen Livios.
Bouwen of renoveren? Dit verandert er voor jou in 2018. bookmark_border Bewaar artikel. Een nieuw jaar komt zelden zonder nieuwigheden of veranderingen. Ook 2018 blijft niet gespaard. Vooral bouwers moeten een tandje bijsteken. Tegelijkertijd tikt de klok genadeloos door om onze woningen energiezuinig gerenoveerd te krijgen. Toch sleutelde de Vlaamse regering dit jaar amper aan de energiepremies. Strengere eisen voor nieuwbouw. Een nieuwe eis doet zijn intrede: het S-peil. Deze score geeft aan hoe energie-efficiënt je gebouwschil buitenmuren, vloeren, dak, ramen en deuren is.
Kies je het best voor bouwen of renoveren? Hebbes Zimmo.
Dagelijks publiceert Zimmo ook het meest recente vastgoedaanbod in de 4 nieuwsmerken van Mediahuis: Het Nieuwsblad, De Standaard, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg. Daarnaast geven we informatiedossiers omtrent bouwen, renoveren en kopen of investeren in vastgoed uit.

Contacteer ons