Meer resultaten voor passief renoveren

   
 
passief renoveren
 
Renovatie naar passiefhuisnorm Ecobouwers.be.
Veel hangt natuurlijk af van de aankoopprijs van de te renoveren woning. Bedankt voor jullie. Bedankt voor jullie reacties. We gaan komende week naar het passiefhuisplatform om hun idee ove rons ontwerpen/plannen te horen en ik hoop daarna snel naar een bouwaanvraag te kunnen overgaan. Mijn architect heeft jammer geneog geen ervaring met passiefhuis, ik hoop deze expertise een beetje mee te krijgen van de persoon die de phpp berekeingen gaat uitvoeren alsook mijzelf hierin voldoende te verdiepen. Bezoek mijn website. best andere architect nemen. best andere architect nemen dan. Tenzij deze van nu heeel goed weet wat luchtdichtheid is en wat koudebruggen zijn. voor zelf expertise op te doen beveel ik de vele cursusavonden van www.dialoog.be aan en vooral hun bouwteamcursusdagen. Ik heb in de voorlaatste Ecobouwers opendeurdag in 2010 dus een soortgelijk project van renovatie naar passief bezocht in Deurne bij Antwerpen.
renovatie woning V-A ESIA.
Renoveren van een woning. De woning werd volledig gerenoveerd en de onbruikbare dakverdieping werd deel van de woonoppervlakte. De sereniteit van het ontwerp herschept de oude woning door lichtruimte, en de ingetogen relatie met de buitenruimte tot een oase van rust.
Bouwknopen details.
Wij helpen particulieren en bouwprofessionals om meer inzicht te krijgen in het energieverbruik van gebouwen en de steeds strenger wordende energienormen. Gebruik onze gratis rekenmodules om het energieverbruik van uw project te berekenen en lees onze blog om extra inzichten te verwerven.
Renoveren tot een passiefhuis.
Dit ondanks het feit dat de voorgevel niet is geïsoleerd, de beglazing hier uit glas-in-lood bestaat en de luchtdichtheid van dit schrijnwerk ook alles behalve performant is. De gefaseerde aanpak zorgt er bovendien voor dat deze woning op het einde van de rit waarschijnlijk passief zal zijn of misschien zelfs een eerste voorbeeld van een renovatie naar nul energie.
Archief Bouwen.
Renoveren voor de toekomst 3. Passief bouwen in praktijk. Huisje 54: de tuinmuur. Energiezuinig verbouwen in praktijk. Huisje 54: verlichting. Renoveren voor de toekomst 2. Energiezuinig bouwen in praktijk. Renoveren voor de toekomst. Passief kantoorgebeouw 2B-Safe. Passief bouwen in praktijk.
Home Pixii.
Na ruim 3 jaar studie en onderzoek wordt het gebouw op 28 april 2017 officieel geopend. KAAI37 is het eerste passief groepswoningproject gecertifieerd door Pixii, waarbij 76 moderne wooneenheden in de hippe Cadixwijk in Antwerpen op gebouwniveau gecertificeerd werden in opdracht van Project.
Een krediet voor uw passiefhuis, lage-energiewoning of ecorenovatie Triodos Bank.
1 De erkende bemiddelaars mogen enkel projecten van type A en B behandelen. Op het moment dat u uw kredietaanvraag indient, is het energieprestatiepeil Ew-peil of energiescore in kWh/m/jaar gekend maar nog niet bevestigd. Voor een optimaal budget, passen we eerst de minimumkorting toe.
Bouwen of renoveren.
We gaan dan ook steeds meer belang hechten aan energiebesparing en zelf duurzame energie opwekken. Passief wonen zal over 10 jaar eerder de norm worden. Als u vandaag zou moeten kiezen tussen bouwen en renoveren: wat zou u doen en waarom?
Duurzaam bouwen/renoveren Portail Logement Portaalsite Huisvesting.
U bent hier: Home / Bouwen en renoveren / Het project plannen / Duurzaam bouwen/renoveren. De woonsector in Brussel is verantwoordelijk voor 41 % van alle energieverbruik en voor 50 % van alle bouw en sloopafval. U kunt ook uw woning een ecologische toets meegeven: de isolatie verbeteren, ecologische producten gebruiken, zonne-energie gebruiken. De woonsector in Brussel is verantwoordelijk voor 41 % van alle energieverbruik en voor 50 % van alle bouw en sloopafval. Het gebruik van bouwmaterialen met chemische stoffen kan aan de grondslag liggen van ernstige gezondheidsproblemen. U kunt ook uw woning een ecologische toets meegeven: de isolatie verbeteren, ecologische producten gebruiken, zonne-energie gebruiken. Energieprestaties en verluchting. Wanneer u bouw of renovatiewerkzaamheden wilt uitvoeren die aan een stedenbouwkundige vergunning onderworpen zijn, moet u sinds juli 2008 voldoen aan de EPB-vereisten wat betreft de energieprestaties en de verluchting van uw gebouw. Een woning die aan de nieuwe wetgeving voldoet, kan tot 72 % minder energie verbruiken dan een oude, niet-geïsoleerde woning. Veralgemening van de lage-energie en passiefbouw. Een passief gebouw heeft voor de verwarming 10 keer minder energie nodig dan een klassieke constructie.
Renoveren naar BEN-niveau Nieuws HLN.
De Feyter: De" basiskwaliteit zit in de isolatie van de buitenschil van de woning. De bijkomende investering voor technieken gaat steevast gepaard met het zoeken naar meerwaarde voor de bouwheer." Geerits: Passief" laat zich niet terugverdienen in België, BEN wel.
Renoveren volgens de passiefhuisstandaard WTCB-Contact WTCB.
arbeidskosten energiebehoud energiebesparing energiedrager gebouw laag energieverbruik globale kosten investering invloed omgeving kostenanalyse kostenvoordeelanalyse levenscyclus milieu mandeligheid materiaalkosten passief systeem renovatie rijhuis smartconnect_pub_thermische isolatie thermische isolatie verhouding kosten baten woningverbetering wooneenheid. NL FR DE EN. Het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf is een Belgische particuliere onderzoeksinstelling die in 1960 werd opgericht op initiatief van de beroepsorganisatie en heeft tot doel het toegepast onderzoek in de industrie te bevorderen, om aldus het concurrentievermogen te verhogen. Voorstelling Doelstellingen Technische Comités Bijdrage Vacatures Wettelijke bepalingen Logo. Renoveren volgens de passiefhuisstandaard.
Is passief bouwen of renoveren duur? Energids.
is passief bouwen of renoveren duur? Is passief bouwen of renoveren duur? Bouwen en renoveren moet in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest sinds 2015 volgens de passiefstandaard. Passiefgebouwen zijn energiezuinig en comfortabel: een eerste stap in de riching van de stad van de toekomst.

Contacteer ons